Sportfotografie en meer

Me

Welkom,

 

Bedankt voor uw bezoek aan mijn website. Mijn naam is Wouter. Ik fotografeer al een lange tijd van alles en nog wat. In de loop van de tijd ben ik mij gaan specialiseren in sport- en portretfotografie. 

 

Line Drive is een honkbalterm voor een goed hard geslagen bal die in een rechte lijn vliegt en vaak een hit oplevert. Met die drive en passie streef ik naar perfectie. Mijn doel is sporters trots te laten zijn op hun sport zodat zij ambassadeurs worden en de foto's laten zien aan familie en vrienden. Op deze manier hoop ik ook te kunnen bijdragen aan de bekendheid van de sporten die ik fotografeer.       

 

Met deze drive registreer ik ook graag uw wedstrijd of evenement. Of het gaat om een zakelijk portret of het voorstellen van een selectie. Bij Line Drive Captures zal u de drive en passie vinden die u zeker een hit op gaan leveren.

 

Voor de tarieven kunt terecht onder het tabblad tarieven. Voor boekingen en prijzen van shoots nodig ik u uit contact met mij op te nemen middels het contactformulier of rechtstreeks via e-mail: wouter@linedrivecaptures.nl

 

De foto's van wedstrijden zijn te bestellen als digitaal bestand zonder watermerk en op volledige resolutie maar ook als afdruk (print). Zie tarieven. 

 

Ik hoop u graag te ontmoeten bij een shoot of langs de lijnen.  

 

Met sportieve groet,

 

Wouter

 


Contactformulier