Sportfotografie en meer

Me

De term "Line Drive" komt uit de honkbalwereld. Het is een term voor een goed hard geslagen bal die in een rechte lijn vliegt en vaak een hit oplevert of spectaculaire vangacties. Met drive en en met passie streef ik er naar dat mijn foto's een bepaald gevoel op roepen. Mijn doel is het moment te vangen waarop de sport op zijn best naar voren komt.  Dat atleten trots en enthousiast over hun sport kunnen vertellen en daarmee anderen in kunnen meenemen middels beelden.  Op deze manier hoop ik ook te kunnen bijdragen aan de bekendheid van de sporten die ik fotografeer.       

 

Met deze drive registreer ik ook graag uw wedstrijd of evenement. Of het gaat om een (zakelijk) portret of het voorstellen van een selectie. Bij Line Drive Captures zal u de drive en passie vinden die u zeker een hit op gaan leveren.

 

Voor de tarieven kunt terecht onder het tabblad tarieven. Voor boekingen en prijzen van shoots nodig ik u uit contact met mij op te nemen via e-mail: wouter@linedrivecaptures.nl

 

De foto's van wedstrijden zijn te bestellen als digitaal bestand zonder watermerk en op volledige resolutie maar ook als afdruk (print). Zie tarieven. 

 

Ik hoop u graag te ontmoeten bij een shoot of langs de lijnen.  

 

Met sportieve groet,

 

Wouter