Sportfotografie en meer

Wat is het heerlijk om af te dwalen in herinneringen; terug naar die ene onvergetelijke dag, toen de kinderen nog klein waren en opa en oma nog bij ons waren. Foto's en beelden hebben de kracht om die kostbare momenten te versterken en opnieuw tot leven te wekken. Maar zeg nou eerlijk, het ervaren van deze momenten via het scherm van onze telefoon is niet altijd ideaal.

 

Vooral bij sportende kinderen is het een uitdaging om het perfecte shot te vangen. De snelheid van de actie en de opwinding van de wedstrijd maken het lastig om elk moment vast te leggen. Hoe fantastisch zou het zijn om volledig in het nu te kunnen zijn, zonder de afleiding van het foto's maken met je telefoon? Hoe waardevol is het om later terug te kunnen kijken en opnieuw dat gevoel te ervaren?

 

Dat is waar Line Drive Captures om de hoek komt kijken. Als vader van sportieve kinderen begrijp ik als geen ander de wens om elk moment vast te leggen. Mijn passie voor fotografie en liefde voor sport hebben mij ertoe gebracht om mijn camera altijd mee te nemen naar wedstrijden. Het vastleggen van die kostbare momenten is niet alleen mijn werk, het is mijn missie.

 

Sinds mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel in 2021 is mijn hobby uitgegroeid tot mijn beroep. Met mijn mobiele studio ben ik actief in verschillende sporten, van honkbal tot basketbal, maar ook voor (zakelijke)portretten en bedrijfsevenementen. Ik begrijp het belang van het vastleggen van bedrijfsevenementen, niet alleen voor de herinneringen, maar ook voor de promotie van toekomstige evenementen. Mijn foto's kunnen een krachtig marketinginstrument zijn, waarmee bedrijven hun merk kunnen versterken en hun boodschap kunnen overbrengen. Voor mij draait het vooral om de mensen. Het vastleggen van interactie, emoties en verbinding is waar mijn hart ligt.

 

Ik sta bekend als open, betrouwbaar en gemakkelijk in de omgang.

 

Mijn naam is Wouter van Atten, en ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw herinneringen vast te leggen op een manier die blijvend is.


Me

Neem contact met mij op