Tarieven

Welkom bij Line Drive Captures Fotografie, waar passie en beeld samensmelten tot onvergetelijke herinneringen. Als gepassioneerde fotograaf leg ik niet alleen de adrenaline van sportmomenten vast, maar zoek ik ook naar de diepte en emoties van portretten. Mijn lens vangt niet alleen beelden; het vangt het karakter, de kracht en de schoonheid van elk moment. Wil je dat jouw momenten ook vereeuwigd worden? Neem dan contact op en laten we samen iets prachtigs creëren. 

 

Boek mij voor het vastleggen van onvergetelijke momenten tijdens sportwedstrijden en toernooien. Mijn foto's vangen de passie en actie, en dienen als blijvende herinneringen. Boek mij ook voor het vastleggen van toernooien. Mijn beelden bieden niet alleen onvergetelijke souvenirs, maar ook krachtige marketingtools.

Ook voor toernooien ben ik ook beschikbaar voor dagdelen, hele dagen, meerdere dagen of zelfs buitenlandse trips. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

 

Regelmatig bezoek ik ook op eigen gelegenheid sportwedstrijden. De foto's die ik daar maak plaats ik op mijn site. De tarieven voor de foto's op deze pagina's gelden voor particulieren. Voor commerciële doeleinden gelden andere tarieven. Neemt u hiervoor contact met mij op via wouter@linedrivecaptures.nl 

Bij vragen neem gerust contact op via wouter@linedrivecaptures.nl

 

Voor kwaliteitsafdrukken vraag naar de mogelijkheden.

Verder kan ik ook wanddecoratie leveren te denken valt aan;
canvas, plexiglas, hout of (dibond)alumminium.


Neem contact met mij op